top of page

Ankaa Πρόγραμμα Επιμόρφωσης


Πρόσφατα φιλοξενήσαμε μια ομάδα 6 μαθητών που μαθαίνουν να ράβουν στο Ankaa Project με έδρα την Αθήνα. Είχαμε 2 γυναίκες από την Τουρκία με τέσσερα παιδιά, όλα μέχρι δύο ετών, 2 γυναίκες από τη Σομαλία, μια γυναίκα από την Ερυθραία και μια Ελληνίδα φοιτήτρια. Τους συνόδευαν δύο μέλη του προσωπικού. Τι υπέροχη μέρα!!


Περιηγήθηκαν στο κατάστημα υφαντικής μας στο Creative Hands, γνώρισαν και μοιράστηκαν τις ιστορίες τους με μερικές από τις γυναίκες της ομάδας μας και διδάχτηκαν λίγο την τέχνη της υφαντικής. Πάντα χαμογελώ όταν βλέπω τις γυναίκες μας στο Creative Hands να στέκονται με αυτοπεποίθηση και υπερηφάνεια για τις ικανότητές τους και να μοιράζουν αυτή την τέχνη με νέους επισκέπτες.


Μετά την ξενάγηση στο εργαστήριο επισκεφθήκαμε το χώρο για το οποίο ακόμα προσευχόμαστε να αγοράσουμε και εκεί μοιραστήκαμε με τους επισκέπτες μας τη διαδικασία της υφαντικής, αρχίζοντας από τα βασικά και φθάνοντας στο σημείο να μπορούν να κάθονται και να υφαίνουν. Μετά γευματίσαμε και καθίσαμε να κάνουμε απλή υφαντική κορνίζας. Η τελευταία μας στάση ήταν η παραλία, όπου οι γυναίκες και τα παιδιά τους απολάμβαναν το παιχνίδι στο νερό σε μια από τις πολλές παραλίες μας. Ήταν μια γεμάτη μέρα αλλά άξιζε τον κόπο. Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό χωρίς τις γενναιόδωρες δωρεές σας, την αγορά των προϊόντων μας και φυσικά, τις προσευχές σας για εμάς. Ευχαριστούμε!!


Εάν θέλετε να ενημερώνεστε συνεχώς για το τι συμβαίνει στο Creative Hands, εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Δείτε το κατάστημα: https://www.creativehands.gr/shop

Επιλέξτε ένα εργαστήριο: https://www.creativehands.gr/workshops

Κάντε LIKE στο Facebook Creative Hands και στο Instagram Creative Hands Gr







3 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Post: Blog2_Post
bottom of page