Προγράμματα

Συνεργατικός και καινοτόμος

Ok3PyPYA.jpeg

Εκπαίδευση στην ύφανση και ράψιμο

Το εργαστήρι ύφανσης παρέχει ένα ασφαλές και αξιόπιστο μέρος για τις γυναίκες να μάθουν, να σχεδιάσουν, να δημιουργήσουν και να αλληλεπιδράσουν με άλλες γυναίκες στην κοινότητά μας. Τα υφαντά και οι αργαλειοί είναι διαθέσιμοι. Διδάσκουμε σε κάθε γυναίκα πώς να υφαίνει διαφορετικά προϊόντα χρησιμοποιώντας τους αργαλειούς. Τους ενθαρρύνουμε να δημιουργήσουν σχέδια που αντικατοπτρίζουν τον πολιτισμό τους και τα πράγματα που τους εμπνέουν.

Women Holding Hands

Εργαστήρια

Μέσω των Υπηρεσιών Υποστήριξης, έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε μια πραγματική και θετική αλλαγή στην κοινότητα. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς μας τομείς εστίασης εδώ στο Creative Hands, και μια πηγή μεγάλης επιτυχίας για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό μας για την ενίσχυση των γυναικών. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε αυτό το πρόγραμμα.

Lecture

Εκπαίδευση και προσέγγιση

Οι περισσότερες από τις προσπάθειές μας σχετικά με αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνουν τη μελέτη νέων προσεγγίσεων και την ανάπτυξη καινοτόμων τρόπων για την εφαρμογή τους. Αξιολογούμε την επιτυχία μας σε αυτόν τον τομέα συγκεντρώνοντας ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα και χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες για τη μέτρηση μετατοπίσεων και αλλαγών από τις βασικές μετρήσεις μας.