top of page
  • ctsakatira

Νέα Αρχή!

Έγινε ενημέρωση: 29 Ιουν 2023



Γειά σου!


Πάει καιρός που καθίσαμε και κουβεντιάσαμε λίγο μαζί σας για το τι συμβαίνει στην καθημερινότητά μας. Δεν είναι ότι δεν συμβαίνει τίποτα, αλλά είναι απλώς ότι υπάρχουν τόσα πολλά και μερικές φορές η Σεσίλια πρέπει να χειριστεί τα περισσότερα από αυτά και κουράζεται στην προσπάθεια να φροντίζει τα πάντα. Λέγοντας αυτά, επιτρέψτε μου να σας μιλήσω για την Ελισάβετ Αντωνέλλου, την υπεύθυνη της ιστοσελίδας μας. Αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη σε εκείνη.


Γνώρισα την Ελισάβετ πριν από σχεδόν 14 χρόνια όταν μετακόμισα στην Ελλάδα. Ήταν μια από τις δασκάλες στο Χριστιανικό Σχολείο όπου πήγα να προσφέρω εθελοντικά. Η μητέρα της ήταν η διευθύντρια και γνώρισα λίγο την Ελισάβετ εκείνη την περίοδο και στη συνέχεια η φιλία μας μεγάλωσε με τα χρόνια. Στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί όπου ζει τώρα με τον σύζυγό της και τις δύο κόρες της. Ένα πράγμα που αγάπησα και εκτιμούσα σε αυτήν είναι ότι πάντα πίστευε σε εμένα και στο κάλεσμα που υπάρχει στη ζωή μου να βοηθήσω τις περιθωριοποιημένες γυναίκες. Πάντα ήξερα ότι προσεύχεται για μένα, παρόλο που δεν συμμετείχε στην εμπράκτως. Ωστόσο, πέρυσι, όταν κάθισα και σκέφτηκα πώς θα μπορούσαμε να αλλάξουμε και να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε και σε αυτό που προσφέρουμε στους ανθρώπους, συνειδητοποίησα και ήξερα ότι ένας από τους τομείς στους οποίους έπρεπε να ξεκινήσουμε ήταν η ιστοσελίδα μας. Μέσα από προσευχές και μιλώντας με διάφορους ανθρώπους, κάποιοι που θα μπορούσαν να το αναλάβουν αλλά δεν φάνηκαν κατάλληλοι για εμάς και είχα ξεχάσει τελείως ότι η Ελισάβετ είναι web developer και κάνει διαχείριση ιστοσελίδων, γιατί η πληροφορική είναι η ειδικότητά της.


Είναι εκπληκτικά τα μέρη όπου ο Θεός μας μιλάει και μερικές φορές μας τραβάει την προσοχή στα πιο απίθανα μέρη. Ήταν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο-Νοέμβριο του 2022 και επρόκειτο να προλάβω την πτήση ανταπόκρισης για άλλη πόλη που σκέφτηκα να της τηλεφωνήσω για να τη ρωτήσω αν θα ήθελε να βοηθήσει. Θυμάμαι ότι περπατούσα μέχρι την πύλη μου και της μιλούσα ταυτόχρονα στο τηλέφωνο γιατί ήξερα ότι αν δεν το έκανα τότε, μάλλον θα ξεχνούσα ή θα δίσταζα γιατί δεν είχαμε πολλά να της προσφέρουμε. Έτσι, μιλήσαμε και μοιραστήκαμε αυτό που ψάχναμε και λίγες εβδομάδες αργότερα, αφού επέστρεψα στην Ελλάδα, συμφώνησε να γίνει μέλος της ομάδας μας με πολύ χαμηλό μισθό γιατί δεν μπορούσαμε να προσφέρουμε πολλά. Καθώς διαβάζετε αυτό στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να δείτε την τεράστια δουλειά που έχει κάνει. Είμαι πραγματικά ευγνώμων και προσεύχομαι να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι μαζί. Όχι μόνο διαχειρίζεται την ιστοσελίδα μας, αλλά φροντίζει επίσης να είμαι στην κορυφή του παιχνιδιού με τα πάντα, από τα προϊόντα, την επικοινωνία και τις σχέσεις μου με τις γυναίκες και άλλους.


Ελισάβετ, είμαι πραγματικά ευγνώμων που σε έχω όχι μόνο στη ζωή μου αλλά και στη ζωή όλων μας στο Creative Hands. Ευχαριστώ!


Σεσίλια, εκ μέρους της ομάδας μας στο Creative Hands.

0 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
Post: Blog2_Post
bottom of page